Почистване София

Предлага професионални почистващи услуги, които да направят вашия дом или апартамент най-добре изглеждащото място. От почистването на мивки, вани и плочки до полирането на прозорци, нашите специалисти имат опит, и могат да се справят със всяко предизвикателство, което им предложите.


Работим само с професионалисти в почистването

Нашите опитни професионалисти в почистването знаят как да задоволят дори най-високите очаквания на нашите клиенти. За да гарантираме най-високо ниво на услуги за почистване, ние използваме програми за контрол на качеството, които включват инспекции на място и клиентски проучвания.

Ние непрекъснато наблюдаваме работата си и ако някоя област не отговаря на строгите ни стандарти за домашно почистване, тя ще бъде коригирана незабавно. И, разбира се, винаги насърчаваме комуникацията с клиентите и ценим Вашите приноси, за да повишим нивото на нашите услуги за почистване.


Нашият екип

Нека екипът ни Ви предложи програма за почистване, която да отговаря на вашите индивидуални нужди и бюджет. Независимо дали се нуждаете от ежедневна, седмична или месечна услуга или само еднократна услуга, можете да разчитате на Почистване София за почистващи услуги на ненадминати цени.

Еко продукти

В допълнение, Почистване София използва само естествени, нетоксични почистващи продукти и препарати. Вярваме, че продуктите, които използваме, са от значение. Те са естествени и нетоксични, което ги прави най-подходящи за Вашия дом и по-безопасни за средата в София. Ние лично изследваме всички наши продукти за почистване на дома, за да сме сигурни, че са нетоксични, биоразградими и не са тествани върху животни.

Обадете се сега и запазете почистваща услуга 0887 647 455