Почистване на прозорци

Почистване на прозорци София

Почистването на прозорци и фасади се извършва чрез нов ефикасен, безопасен и екологичен метод. Технологията се състои от филтърна система и обратна осмоза, чрез която се пречиства чешмяната вода от химичните вещества и минерали. Чешмяната вода съдържа много химични елементи като - котлен камък, хлор, желязо, калций, мед, калай и др. Чрез филтрацията и процеса на обратна осмоза всички тези елементи се отстраняват и се получава напълно чиста омекотена вода H2O изградена изцяло от водород и кислород. Тази омекотена пречистена вода H2O има свойството да разгражда много по-лесно всички наслоявания и замърсявания по повърхността на прозорците. Пречистената вода се разпръсква до желаното място със специялна пол система изградена от помпа, телескопичен пол и четка. Работната височина на пол системата достига 17-18м. височина.
Пречистената вода се изпарява и не оставя следи и петна.
Целият процес на почистване е съобразен с екологичните норми на ЕС. При него не се използват почистващи препарати. Няма капки. Няма ивици. Няма стълби! Всичко е на един телефон разстояние -
0887 647 455

Почистваме фасади и прозорци във всеки един квартал на град София и Областта.

Нашият 3-степенен процес за почистване на стъкла

  • Чешмяната вода се пречиства от химичните вещества и минерали - филтърна система и обратна осмоза
  • Пречистената вода се разпръсква до желаното място със специялна пол система изградена от помпа, телескопичен пол и четка
  • Целият процес на почистване е съобразен с екологичните норми на ЕС. При него не се използват почистващи препарати.

Регулярно почистване на прозорци и фасади

Винаги Чисти Прозорци е редовна програма за повторно/регулярно обслужване, която представлява услуга за почистване на прозорци и фасади в София. Специално разработената програма "Винаги Чисти Прозорци", е съобразена с вашите нужди и съответно доста гъвкава отностно честотата на почистване. С помощта на програмата Винаги Чисти Прозорци можете да създадете график за почистване на прозорците си, който да е достъпен и ефективен при запазването на чистите ви прозорци през цялата година. Идеята е проста; колкото повече използвате нашите почистващи услуги, толкова по-достъпно е всяко почистване на прозорците. За да научите повече за ценообразуването ни и как да спестите до 30% от нашите крайни цени, обадете ни се и насладете на чист и уютен дом. Двете най-популярни програми за почистване на прозорци са: почистването на интериора и екстериора на прозорците на всеки шест (6) месеца, а външните почиствания на всеки три (3) месеца. Вашите индивидуални нужди ще варират в зависимост от променливи в графика като деца, домашни любимци и количеството на готвене и забавление и всичко друго, което сметнете, че може да бъде съобръзено с нашата услуга за почистване.

Доверие и опит

Всички наши служители се обучават, за да ви осигурят възможно най-доброто обслужване и опит. За разлика от "другите" момчета, които биха могли да се появят с разнебитен камион и спукан резервоар, нашите служители са снабдени с качествена техника за почистване, униформени са и карат само брандирани с логото ни автомобили. Можете да използвате нашата услуга в увереност, защото всяка услуга за почистване на прозорци е подкрепена от изключителната ни гаранция за "Без Петна". Тази гаранция ви позволява да знаете, че стоим зад всичко, което правим. Ако по някакъв повод след обслужването и почистването на прозореца не сте 100% доволни, обадете се на нашия офис и ние ще се върнем възможно най-скоро, за да отстраним проблема до вашето удовлетворение. Нашите обещания към клиенти ни са водещи в политиката ни отностно обслужването, като целта ни е професионализма и качеството на работата да са на най-високо ниво.